Sådan deltager du

Her finder du svar på praktisk spørgsmål om din deltagelse på Konference for professionsuddannelser. Hvem kan deltage? Er det gratis? Hvor afholdes konferencen – og hvad kan du forvente at få med hjem?

Få svar på praktiske spørgsmål om konferencen

 • Du kan tilmelde dig og deltage på Konference for professionsuddannelser på to måder.

  • Er du underviser og/eller forsker i VIA og har du lyst til at dele viden eller resultater, kan du indsende et abstract.

   Hvis dit abstract blive antaget, deltager du på konferencen med et fagligt bidrag. Deltagere, der præsenterer på konferencen, har fortrinsret til de 200 pladser.

   Deadline for indsendelse af abstract er 2. september 2024. Læs mere om indsendelse af bidrag her.

  • Du har også mulighed for at tilmelde dig konferencen – uden bidrag. Som underviser, forsker eller leder deltager du nysgerrigt i konferencens program og det efterfølgende netværksarrangement.

  Tilmeldingen til konferencen åbner 27. september.

 • Det er gratis for alle VIA-ansatte at deltage i Konference for professionsuddannelser og det efterfølgende netværksarrangement på VIA Campus Horsens.

  Du tilmelder dig efter aftale med din leder.

 • Konference for professionsuddannelser afholdes d. 28. november 2024 kl. 9.00-16.30 på Campus Horsens, Banegårdsgade 2, 8700 Horsens.

  Der er morgenkaffe allerede fra kl. 8.30, og programmet starter kl. 9.00.

  I umiddelbar forlængelse af konferenceprogrammet er arrangørerne værter ved et netværksarrangement. Her har du mulighed for mere uformelle samtaler med kolleger, faciliteret netværksdating og besøg i de studerendes arbejdende værksteder.

  Netværksarrangementet slutter kl. 18.30.

  Tog, bus eller bil?

  Campus Horsens ligger lige overfor Horsens Banegård, og vi henstiller til, at du tager tog eller bus, hvis det er muligt, da der er begrænsede parkeringsmuligheder. Tjek eventuelt Rejseplanen.

  Læs mere om parkering ved VIA.

 • På Konference for professionsuddannelser åbner vi for dialoger om professionsuddannelse og professionsdidaktik på tværs af VIAs uddannelser.

  Som deltagerne får ny viden om og oplever, hvordan (god) professionsuddannelse ser ud i praksis, når undervisere og forskere fra VIA deler deres faglige bidrag.

  Konferencen prioriterer varierede, eksperimenterende og inddragende formidlingsformer, hvor du får mulighed for at gå i dialog med dine kolleger og hente nye idéer og inspiration med hjem til din egen undervisningspraksis eller forskning.

  Undervejs hylder vi VIAs undervisere, når Gitte Sommer Harrits uddeler Undervisningsprisen og Inspirationsprisen.

  Skab nye kontakter

  Konferencedagen rundes af med et netværksarrangement, hvor du i mere uformelle rammer kan skabe kontakter til kolleger i andre uddannelser eller forskningsområder. Netværksarrangementet afvikles i umiddelbar forlængelse af konferencen og slutter kl. 18.30.

  Vi har inviteret en DJ til at skabe den rigtige atmosfære – og byder på let forplejning og bobler.